Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
thetan
aktív tag
válasz
gradient99
üzenetére
WayteQ xTAB-8Q
8 asra értékelem az összeszerelés minőségét
Wifi jó, eddig érzékenyebbnek találtam mint a többi androidos cuccaimnál. Stabilan tartja. gyorsan talál jelet és gyorsan felcsatlakozik probléma nélkül
-
zoli03
őstag
válasz
gradient99
üzenetére
Nem sok tablet fordult meg a kezemben, úgyhogy nemigazán tudnám reálisan értékelni (de én 7 pont körül adnék neki).
Amit én észrevettem: ha erősen nyomom a hátlapot, akkor középen neki lehet nyomni az akkunak, de ez pár tized mm, valamint a kijelzőt is be lehet nyomni egy picit. De ezek csak akkor fordulnak elő, ha direkt nyomogatom, átlagos használatban nem nyomódik be. Ha nagyon feszegetem az átellenes sarkainál, akkor van egy kis recsegő hangja, de akkor már annyira feszítem, hogy már nem szívesen teszem. Szóval normál használatnál sehol sem recseg, nem mozog rajta semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- bambano: Bambanő háza tája
- Sorozatok
- Ingatlanos topic!
- BIOS topic
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- További aktív témák...
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Dr.NX