- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ivqkzy-: Eddig
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
thetan
aktív tag
válasz
gradient99 #53105 üzenetére
WayteQ xTAB-8Q
8 asra értékelem az összeszerelés minőségét
Wifi jó, eddig érzékenyebbnek találtam mint a többi androidos cuccaimnál. Stabilan tartja. gyorsan talál jelet és gyorsan felcsatlakozik probléma nélkül
-
zoli03
őstag
válasz
gradient99 #53105 üzenetére
Nem sok tablet fordult meg a kezemben, úgyhogy nemigazán tudnám reálisan értékelni (de én 7 pont körül adnék neki).
Amit én észrevettem: ha erősen nyomom a hátlapot, akkor középen neki lehet nyomni az akkunak, de ez pár tized mm, valamint a kijelzőt is be lehet nyomni egy picit. De ezek csak akkor fordulnak elő, ha direkt nyomogatom, átlagos használatban nem nyomódik be. Ha nagyon feszegetem az átellenes sarkainál, akkor van egy kis recsegő hangja, de akkor már annyira feszítem, hogy már nem szívesen teszem. Szóval normál használatnál sehol sem recseg, nem mozog rajta semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- Apple Ipad 10.generáció
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged