- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luissimo
veterán
mégoffabb:-)
a dropadot annakidején 2.2-es Froyoval kaptam meg, 5 nap alatt Shenzeiből, nemvolt még 200 dolcsi sem, se vám , se áfa.
és már akkor megyőzött, egyedül egy dologba tudtam belekötni, amit hiányoltam róla, és az a skype volt.a slatedroidon egy egészen nagy forumszekcioja van, kis túlzással naponta jön rá ki uj rom, firmware.
a Gingerbread megoldottta pl. askype működését is, azóta már lehet hanghívásokat csinálni, és vanrá a 3Ds játékokhoz pl.Nvidia emuláció,aminek köszönhetően meggyőzően futnak a már korábban említett játékok.
nekem GPS nemkellett bele, arra van célszerszámom, 3G sem kellett bele, mert azt megoldom a telefon 3Gjével a wifiruter aplikácioval.
tehát sticket sem kell beledugnom, a zsebbenlévő telefon segítségével netezek rajta.
a 5gigás mobilnet mindenre elég.
kell azonban az usb host képessége, hogy bármikor tudja kezelni a pendriveomat.
flashplayerből 10.1-el jött, de márfrissítette magát automatice a 10.3-ra.
HD filmeket és youtube HD videot gondnélkül játszik.
az uj rommal az akksiideje is jelentősen (kb. 1 órányival) növekedett.nemtaláltam olyan érvet,amivel belétudnék kötni.
szerintetek miaz, amibe beletudnékkötni?:-)
esetleg abba, hogy kínai.:-)
meghogy túl olcsó:-)noshát, jóccakát mindenkinek :-) :-)
-
z0d1AK
nagyúr
Igen, a Wits egyik gépét sem teszteltem, ennek az volt az oka, hogy egyszerűen nem jutott el hozzám. Magyar forgalmazása nincs, fórumtárs meg még nem írt rám, hogy akarom-e tesztelni. Pedig nem egy tesztkészülékem így érkezett, szimpla felajánlásból magánszemélyektől. Ha lenne, akkor tesztelném azt is.
Igazából engem már hidegen hagy a 2.2 és 2.3 közötti nagy különbség, Honeycomb után nálam átlépett alsó kategóriába a 2.×, mert annyira el van találva a 3.0. Igaz, ez nem is belépő szint egyelőre, 2 havi fizumat tettem le érte.
Igazad van, a ZTE valóban tetszett, pedig kínai. Rezisztív kijelzős, kicsi Qualcomm proci volt benne, de nagyon szerettem. Azt arra használtam, amire ki lett találva. Reggelente a buszon neteztem, olvastam rajta. Az egy pozitív csalódás volt. Igaz, csak szolgáltatónál érhető el.
De hogy elejét vegyem minden olyannak, hogy engem fizetnek, hogy szidjam a kínait, szívesen tesztelek objektíven és függetlenül bármilyen készüléket, éppen csak fel kell ajánlani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest