Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ 8 kg mosógép
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
majorgent
tag
válasz
Mike88
üzenetére
Igen az aprodos...
igazabol arra lenne tobbnyire hasznalva hogy tv-re kotve youtube es online videokat nezzen az ember.. ahogy olvasgattam neten ezzel a tipussal tobben is ugy jartak hog Android logonal megallt. Van akinek segitett a factory reset van akinek frissiteni kellett. Az elado egy szervizt irt ahol megcsinaljak de gondolom oda postakoltseg stb... telefont mar rootoltam tettem masik romot... akkor talan ezzel is elboldogulok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3905, 100% Akksi
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
igazabol arra lenne tobbnyire hasznalva hogy tv-re kotve youtube es online videokat nezzen az ember.. ahogy olvasgattam neten ezzel a tipussal tobben is ugy jartak hog Android logonal megallt. Van akinek segitett a factory reset van akinek frissiteni kellett. Az elado egy szervizt irt ahol megcsinaljak de gondolom oda postakoltseg stb... telefont mar rootoltam tettem masik romot... akkor talan ezzel is elboldogulok...
Dr.NX