Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• parandroid

félisten

válasz tjb007 #45895 üzenetére

Igen, a Pro verziót természetesen. A másik szerintem Eu-ban nem is kapható, azt meg eleve nem is tudom, hogy érdemes-e US-ből behozni 200 USD körüli áron. Azon kívül, hogy 8"-os, mit tud, amit egy Nexus 7-2 nem? az meg kint is ugyanannyiba kerül kb, mint ez a droidos Dell. De tényleg nem figyeltem, hogy a másik verzióról van szó.

gps76: Gondolkodtam a belső tárhelyen egy ideig, de ez most 50 EUR-val le volt akciózva, a normál ár eleve 300-ról indulna extrák nélkül, és ehhez jönne még a +32GB belső tárhely 50 EUR-s felára, tehát akkor alapár ott kezdődiik, hogy 350 EUR. Másrészt ez a gép szinte csak és kizárólag online tartalomfogyasztásra lesz használva (streamelt filmnézés, mint watchever, lovefilm.de és akár youtube), meg néha szükséges dropbox doksik elérésére és azokba való beleszerkesztésre, ahhoz meg elég lehet az SD kártya sebessége is. Kiegészítő tárhelyre max akkor lesz szükség, amikor utazunk a gyerekekkel, akkor szoktak filmet nézni tableten, de ha a Galaxy Tab 2 le tudott mindent játszani egy olcsó 32GB-os microSD kártyáról, akkor bízom benne, hogy ezzel a gyorsabb és márkás kártyával sem lesz gond.

tvamos: Ott a link a kedvedért az első sorban.

z0d1ak @ 45902: Most már úgy tűnik, késő, tudja, hol laksz...

p

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés