- Gurulunk, WAZE?!
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
violentSt
tag
válasz
mike1334 #45731 üzenetére
"Persze, hogy nem egyenlő, de a tisztelt fórumtárs ezt a terméket linkelte be, és erre írtad, hogy de ez német..."
Én meg ezért is írtam, hogy olvassuk el a többi kapcsolódó hsz-t mielőtt reagálunk valamire,
mert ez így eléggé write only szagú ( ki van ragadva a kontextusból egy mondat aztán azon lovagolunk...)
Eredetileg általánosságban volt szó a tabletek ausztriai árairól
Nálam sem a nexus 10 sem másik 4-5 olcsóbban kapható készülék nem egyenlő a "tabletek" átfogó fogalmával a "műszaki cikkekével" meg plána nem"Ausztriába hozzávetőlegesen 15-20%-al drágábbak a műszaki cikkek" ez volt az eredeti mondatom amire jött a reakció
De egyébként megírtam, hajrá ott kell megvenni :-) gondolom a vonat, kocsi, busz úgy is ingyen hoz el... a gari meg érvényesíthető minden esetben Magyarországon is bárhol...
Nade off vége tényleg mert unom magam ismételniilletve az se nagyon érdekel ki, hol, mire költi el a pénzét
csak a véleményem nyílvánítottam ki, jó szándékkal, de felesleges volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest