- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
rob210
nagyúr
válasz
sh4d0w #44124 üzenetére
Abban a huaweiben azt kúrták el nagyon, hogy 512 a ram és nem raktak bele egy komolyabb 3d gyorsítót.
Pedig amúgy egy egész kellemes készülék lenne.A telódhoz viszonyítva amit linkeltem egy álom lesz.
Ugye eleve nincs benne telefon funkció, az sokat dob a sebességen, meg alapból, is egy kicsit komolyabb hardver, bár a qualcom szerintem az egyik legjobb csipgyártó, a telódban meg ugye az van. -
spiritex
veterán
válasz
sh4d0w #44124 üzenetére
Nagyon jó választás!
Navon-t nem ajánlom, mert én eddig 3x vettem: "először, utoljára és soha többet".
A terméktámogatása minősíthetetlen volt. Mindentől lefagyott, még a Skype-tól is, firmware frissítés nem volt, amikor meg elküldtem szervizbe, 4 hét után visszaküldték, hogy szerintük hibátlan... A DPS-nél hasonló a helyzet, azt sem tudom ajánlani semmilyen kütyüben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Építő/felújító topik
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Netfone
- Kerékpársportok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest