Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mike88

senior tag

válasz lilp #39136 üzenetére

hmmm... nem ez így önmagában nem igaz... Szóval elsőre kellene érzékelnie a kattintásokat, valami probléma van, úgy gondolom rend ellenes jelenség, bár a B-t nem ismerem, a sima MK808-at igen, a 808B jóval későbbi modell, s olvastam vele kapcsolatban jó pár panaszt, viszont konkrétan ilyesmit még nem. Én egy UG802-t s egy UG007-et használtam sokáig, nem volt vele soha semmi gond, nem volt lag, mindent elsőre érzékelt, amire kattintottam. Persze nem lehet vagy-vagy kérdést csinálni a miniPC-ből és a tabletből, mert az egyik bárhol használható, a másik helyhez kötött, de ha nem szükséges az a plusz, amit egy tablet ad, s csak otthon használnád, akkor egy quad core-os miniPC-vel is lehet próbálkozni az ár töredékéért, hisz az csak 80 dollár körül mozog. Nekem mindig fenntartásaim vannak ezekkel az ismeretlen webshopokkal, ha már ez a modell, lehet nem árt, ha olyan webshopnál keresed meg ugyanezt, amiről lehet olvasni tapasztalatokat.
    Nyilván nem úgy értettem, hogy rogyásig vagy lóvéval, csak arra akartam felhívni a figyelmed, hogy ez benne van a pakliban, ezzel számolnod kell. Továbbá azzal is, hogy nincs mögötte nagy felhasználói bázis, lehet magadra maradsz egy problémával.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés