- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Pant* rant
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Vízóra :D (okosóra számlap)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
freelanced
addikt
válasz
tjb007 #38821 üzenetére
Értem, köszönöm.
A 4-es Ipad nem ajánlott már? Mármint miért pont a 2-est írtad? Mert ahogy nézem 110-120 körül van 4-es is.
Illetve az Acer Iconia családból ajánlott valamelyik? Nem tudom pontosan melyik, de valamelyik modell ebben az árkategóriában volt.
Amúgy Android v. iOS? Jelenleg csak androidot próbáltam nem volt még semmi Apple termékem, tehát nem tudom melyiknek mi az előnye/hátránya.
Köszönet!
-
Casseius
tag
válasz
tjb007 #38821 üzenetére
Köszönöm! A használtat garival újszerű állapotban értettem, most a Galaxy tab 2-essel szemezgettem az kb 35ért meg lehetne kapni másfél év garival, illetve egy kis gyűjtéssel a Nexus 7 tűnik még jónak 50ért gaival. Ezzel csak az a gond hogy a "7es az kicsinek tűnik nekem olvasáshoz, a 10es pedig túl nagy utazgatáshoz. A kettő között van minőségi darab 8-9es kijelzővel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest