- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Webistvan
csendes tag
válasz
this is life #37586 üzenetére
Köszi szépen, a segitséged Nagyon jól jön,... a következő tabnál ugyanis már visszavittem. Mert még a youtube HD filmeket is néha szaggatva vitte, mindig ugrott egyet a hanghoz igazítva. És akkor még a gameket ki sem probáltam...!
Hát nem tudom hogy a díjat adó chip magazin, ugyan mit tesztelt rajta, hogy videot nem, az bizti.
Sencor Element tabnak 3 jó tulajdonságát lehetne megemlíteni :
A szinte robbanthatatlan külső, mintha csak egy darab vasból "faragták" volna ki
Elég jó külső hangminőség, még teljes hangerőn (ami tényleg hangos) is "tisztán" szól vagy is nem torzít
És az usb-ről is tölthetőség (aránylag hamar feltölt)És ennyi. Ez a Amlogic AML8726-MX valóban nem egy durranás és még finom voltam.
Most nézek másik gép után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3111
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Dell Optiplex 3020 SFF I5 4590
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest