Hirdetés
- bambano: A sor végén
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...(külön szám)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
SkyLine3000
üzenetére
Másnál meg többet van szervizben meg használatban, megint másnál garidőt túléli és meghal..valakinél meg megy éveket. Igen. Mire lehet ebből következtetni? Arra, hogy mert tudsz pár gépről ne vonj le tanulságot, mert konkrétan netto hülyeséget csinálsz. Az, aki ezzel foglalkozik az látja, melyikből mennyi hal meg. És akkor se lehet gyártót mondani, csak egy adott típust...és attól még, hogy xy gyártó ebben vagy abban rossz, másban lehet kiemelkedően jó.
-
deathtania
senior tag
válasz
SkyLine3000
üzenetére
jaja, nekem HP laposom van, pár ismerős megpróbált lebeszélni róla, hogy csak pénzkidobás, és csak problémák lesznek vele: lassan egy éve használom, és azon kívül, hogy egy kicsi teát öntöttem a billentyűjébe, és egyszer elvágódtam vele a felfagyott műmárványon kint, és ráestem (közel 100kg súlyommal), semmi bajom nincs vele. nekik rossz tapasztalataik voltak vele, én nem ellenkezem. a HP Envy X2 full alu borításos, így talán az lesz megvásárolva. (legalább szépen néznek majd ki együtt az én szintén alu HPmmel
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Lenovo Tab P12 tablet és Pes Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Samsung C27JG50QQU Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
)
Dr.NX