Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Őskoczka
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
Szerintem ez egyrészt igény és megszokás kérdése, másrészt pedig a felbontás nem minden (értsd: a minőség a színeken, betekintési szögeken, satöbbin is múlik). A mi itthoni kütyüink 170-220 DPI felbontás között mozognak, és tökéletesen megfelelnek így nekünk. (Nyilván szebbnek hat a 220.
) Én személy szerint azért sem ragaszkodom a HD-FHD-4K-stb. felbontáshoz, mert az akkuidőt előrébb valónak tartom, de tökéletesen el tudom fogadni azt, hogy mások akut hányingert kapnak, ha 300 DPI alatti felbontású kijelzőt látnak.
Kinek mi tetszik...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- újszerű iPad Pro 12.9" (4. generációs) (2020) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- 7. Generációs Ipad
- Panasonic Toughpad FZ M1 - MK3 - I5-7Y57 - Ütésálló tablet - 7"-os - Több darab
- ÚJ! BONTATLAN! Ipad Mini 6 Wifi + Cellular 256GB(független)
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) Én személy szerint azért sem ragaszkodom a HD-FHD-4K-stb. felbontáshoz, mert az akkuidőt előrébb valónak tartom, de tökéletesen el tudom fogadni azt, hogy mások akut hányingert kapnak, ha 300 DPI alatti felbontású kijelzőt látnak.
Kinek mi tetszik...
Dr.NX