Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: FIFINE A6T - Gamer és Streamer állványos mikrofon
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacspityu2
tag
válasz
Revajzz
üzenetére
A DHL az kb. 2-3 nap alatt itt van BUdapesten. Sajnos a DHL nagyon-nagyon szereti tenni a VÁM hatósággal történt kötelezettségét, azaz 99%-ban vámeljárás alá vonja a csomagokat. Ez a baj a DHL és hasonló gyorspostákkal. Singpost vagy chinapost majdnem ingyenes, igaz 2-3 hét mire ideér, de 99%-ban no vámolás.
Ha tabletként "elkapják", akkor a teljes vételár (szállítással együtt és nem szokták különvenni a beltartalmat) + 27% ÁFA. Vámmentes a tablet behozatala. -
Revajzz
tag
válasz
Revajzz
üzenetére
Shoo & eckmester:
Ajánlom figyelmetekbe a Cube U30GT 2 TAB-ot. Engem papíron meggyőzött bár kaptam néhány kritikát az elő változatból. pl.: töltés hiba..stb.
De szerintem nem hiába adták a 2. verziót. Elég komoly papíron és én szerintem gyakorlatban is bárhol megállja a helyét. Persze kérdés mire kellene nektek. ára kb $240-255$ attól függ hol nézitek.
De van még 1 választás a RAMOS w30HD: ott biztos nem látsz pixeleket mivel FULLHD kijelző 1920-1200x ha jól tudom a Beshmark 17110 pontot adott neki (persze ez csak egy kis kedv növelő volt
) 2GB RAM 32GB HDD 3G lehet rá csatlakoztatni szóval én szerintem nem feltétlen kellene nektek olyan amibe bele lenne építve és az jóval drágább is. Természetesen Quad Core-os! Nekem olvasáshoz, játékhoz, PHP programozáshoz kell majd és semmi baja nem lesz vele. Kijön rá majd a JB verzió és ütni fog mint az állat és 290$ az alapcsomag és ingyen DHL hozza.
Én személy szerint bill.tokkal kértem és adnak hozzá védőfóliát és tollat ami összesen: 304.99$ + FREE DHL!Remélem tudtam segíteni

Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi + cellular 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) 2GB RAM 32GB HDD 3G lehet rá csatlakoztatni szóval én szerintem nem feltétlen kellene nektek olyan amibe bele lenne építve és az jóval drágább is. Természetesen Quad Core-os! Nekem olvasáshoz, játékhoz, PHP programozáshoz kell majd és semmi baja nem lesz vele. Kijön rá majd a JB verzió és ütni fog mint az állat és 290$ az alapcsomag és ingyen DHL hozza.

Dr.NX