- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- #95904256: Socket370 / 3DMark2001
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
solgew
csendes tag
válasz
tjb007 #31802 üzenetére
Én már nem vagyok benne biztos, hogy csak ezeknél fordul elő. Inkább arra gyanakszom, hogy ez egy csiphiba, ami rengetegféle típust érint. Természetesen lehet tévedek, hiszen én nem vagyok szakember. A szakemberek viszont hallgatnak, mint az a bizonyos kaka a fűben. Ha megmondanák, milliók mondanának le bizonyos csipp-belsőrészes tablet vásárlásról. Hatalmas visszaesés lenne ez a piacon. Nem mernek megszólalni. Akinek meg ilyen van és kipróbálta (részletesen leírtam hogyan lehet tuti meghallani), az nem írja ide, mert akkor az esetleges eladási esélyei romlanának. És a tesztelők? Ők részben balfaszok ehhez, részben ők is hallgatnak róla. És ez a topik? Ez pont erre (lenne) való. Meg is írtam. Kíváncsi leszek mi lesz a jutalmam. Kitiltanak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest