Hirdetés
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osynho
addikt
Üdv!
Van egy Aurrora II-m. Kezdetektől szopok vele, sajnos. Először is van egy pixelhiba rajta, majdnem középen, ami sajnos mindig szem előtt van. Aztán a füles kimenete cicereg, ami fényerő, aktivitás szerint más és más hangnemben adja elő magát. Elég zavaró.
Ezek miatt nem garoztattam volna, bár lehet, hogy lehetne, de nemrég elkezdett egy másik hülyeséget.
Már AOKP rommal is kezdte, de néha megjavult, aztán végleg úgy maradt a szenzor, amivel a gép helyzetét érzékeli. Magyarul nem forgatja a képet a gép, hiába forgatom. Alap helyzetben vízszintes volt, aztán ha lezártam a képet és feloldottam, akkor átállt függőlegesre. Illetve pl, ha youtube-ot néztem és kitettem teljes képre, akkor elfektette a képet és úgy is maradt.
Szóval azt gondoltam (reméltem), hogy ez szoftveres hiba, ezért feltettem a CM 10.1-et, de ezzel is csinálja.
Az android sensor box szerint nincs se orientation sensor, se gyroscope sensor. Ezeknek gondolom aktívnak kellene lenniük.Esetleg valaki megnézné a saját gépén, hogy aktívak-e?
Namost, ha ez hardvers hiba, akkor postázhatom vissza kínai testvéreinknek, ami jó móka lesz...
Még a gyári szoftvert lehet, hogy érdemes kipróbálnom.
Ötlet? Ha tényleg garanciális probléma és nincs már Aurora II, akkor levásárolhatom a vételárat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Energiaital topic
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1
- ASUS routerek
- A Mátrix Androidot futtat, a Samsung kezében a csatlakozó
- Revolut
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi haladó szinten
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Szép állapot!! Apple iPad (9. generáció) 64 GB A2604 Wi-Fi + Cellural
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő