- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
ufonauta #28438 üzenetére
Én értem. Hozzáteszem, egy rossz első tablet ronthat annyit az élményen, hogy az embernek el is mehet a kedve az egésztől, ez saját tapasztalat. A régi motorosok talán emlékezhetnek az Eken M001-re, az iPad megjelenése után talán az első kínai tabletek között volt, 100 dolláros áron. Én is megvettem, kb. 23 ezer ft volt. Három héten belül adtam el, mert akkora egy hulladék volt, szinte semmire sem volt jó. Lassú volt, a kijelzője rettenet volt és szinte semmit sem lehetett vele kezdeni. Nem is akartam már utána tabletet. Talán egy hónappal később került kezeim közé a Dell Streak, amit elsők között tesztelhettem. Akkor az volt az egyik csúcs androidos kütyü, nem is volt olcsó, 185 ezerbe került. Azzal szerettem bele teljesen a tabletekbe, annyira király és jó volt. Azóta meg sem tudom számolni, hogy hányféle tablet járt nálam, de száznál több.
Tehát elsőre nekem is elment a kedvem az egésztől egy rossz készülék miatt, viszont visszajött egy nagyon jónak köszönhetően. De nem biztos az, hogy másnak is lehetősége lesz néhány hétig egy csúcsmodellt használni, hogy megtapasztalja az élményt.Halkan hozzáteszem, ez 2,5 éve volt már. Idén ősszel vettem egy ugyan olyan Dell Streaket, egyrészt nosztalgiából, másrészt mert nagyon-nagyon baráti áron sikerült hozzájutnom egy új példányhoz. Már közel sem az az élmény volt, mint mikor teszteltem. Annyit változott a piac azóta, hogy ami régen gyors és király volt, ma már picit lassú és nehézkesen használható lett. De ez már más tészta, eljárt felette is az idő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest