- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
buta29030
tag
válasz
Richee11 #28269 üzenetére
Figyuka, ez a filmezésre egy nagyon képlékeny fogalom. Nekem az asztali pécém is, és a tévém is (rádugott winyóról) tökéletesen játssza az 1920-as HD filmeket. Azt hittem, hogy majd a tabletem (Concorde Novum) is fogja ezt tudni. És egy frászt! Először csak azt hittem, hogy kell keresnem egy megfelelő playert és beállítani rajta a hardveres kódolást, de már tudom, hogy ez sem megoldás. Egy 1920-as 50 (vagy 60) p-s filmet olyan szaggatottan tud csak lejátszani a saját képernyőjén, hogy az minden, csak nem filmnézés. Ráadásul a belső tár is és a bedugható sdkártya is csak FAT32 lehet. Abból meg a max filehatár 4GB. Tehát még elvileg sincsen rá mód, hogy mondjuk egy AVATAR-t a maga 25GB-jával meg tudjak nézni a vonaton a tabletről. (Pendrájvot meg nem fogok beledugni, mert könnyen letörhet a csatlakozó. Az nem mobil-barát módszer.) Aztán gondoltam átkódolom 1024-es felbontásba. Az meg az asztali pécémen filmenként eltart több mint fél napig. Szóval ebbe bele lehet unni. Én innentől azt mondom, a tablet nem alkalmas filmnézésre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest