- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Gurulunk, WAZE?!
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Emi1986
tag
válasz
Nayrobi #27189 üzenetére
Szia!
Szerintem mind1, hogy ebben a kategóriában melyiket veszed.
Talán a pro duo a jobb választás, mivel erősebb az akkuja, a procija és jobb kamera van benne.Én is azt venném, ha lenne benne GPS, mert nekem az is nagyon fontos lenne.
De sajnos nem találtam olyan készüléket, ami hasonló hardverekkel van szerelve és van benne GPS.
Üdv:T
-
JoeYi
őstag
válasz
Nayrobi #27189 üzenetére
én azóta is merengek. Egy dolog miatt: microUSB. Pro-n mini usb van. Persze a prime-ről meg lehagyták a hdmi-t, bár sokaknak nem nagy veszteség.
Ezenkívül szerintem csak a hátlap a nagy külömbség, prime-on fém, pro-n kellemes tapintású műanyag. Ja és a prime könnyebb 50grammal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S11 / TAB S11 Ultra - GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- iPad Pro M1 256 GB + Apple Pencil 2 + Magic Keyboard
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 2-in-1 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12" FHD+ Touch I Cam I W10 I Garancia!
- ipad mini 5 Gold 256GB WiFi szép megkímélt
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P70 - XEON I 32GB I 256SSD I M5000M 8GB I 17,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest