- sziku69: Szólánc.
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vovi1
aktív tag
válasz
ZsoAce #20648 üzenetére
Talán kipróbálom, most a gyári 4.1-est próbálgatom, kösz, hogy szóltál, még nem néztem a gyári fórumot sem. Minden szépen fut, gyors, egyenletes, nem laggol stb. Viszont felfedeztem egy bug-ot. Az audió lejátszók többségével nem megy, kipróbáltam 4-5 félét egyik rosszabb, mint a másik, még a Google zenejátszója sem megy. Mindent visszaállítottam a setup menűben alapra mégsem jó. Egyedül a Neutron MP jó, az mindent játszik. Lehet, hogy csak nálam veszett össze valamivel, telepítéskor semmit nem töröltem, még a saját beállításokat sem kellett újraírni, átvett minden korábbi adatot.
Ha nem megy a Playról való töltés, hibaüzenettel leáll - kínai gépekre jellemző - már 2x írtam a megoldást [link] Fordítsd a Google-val. A lényeg hogy a beállítások menűben a Play és a Google szolgáltatások keretrendszer (néha máshogyan fordítják) ( alkalmazások, - futó programok- összes-ben található) adatállományát törölni kell, újra felépíti magának az új - európai - beállításokkal.
Kipróbáltam, működik. A síma play felülírás nem jó, kevés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest