Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
izisz
senior tag
Jún. 22.-én rendeltem. Mikor megindult a kiküldési buli, én is buzgón érdeklődtem, hogy mizu, hanyadik vagyok, küldjed már küldjed már mailek.
Kiderült, hogy pont az 500. rendelést adtam le, szóval némi nyájas, udvarias nyalás után sikerült megegyezni velük, hogy emiatt küldjenek egyet az első adagból, mert amúgy simán 2. adagos lettem volna, hisz mondták, hogy van jó pár db selejt, ill. jópáran rendeltek 1-nél többet. Szóval mák volt az egész.
QC: igen, lehetne jobb is. De mint mondtam, ez a pixelhiba nagyon nem feltünő. A bevilágítás engem nem zavar, nem olyan nagy mértékű. A tápra írták kinti fórumon a megoldást. Egyelőre az sd kártya az ami zavar, mert 2 db-t próbáltam eddig, egyik sem akar bekattani a helyére. Betoltam már egy csavarhúzó végével egész tövig, mégis kiugrik. Majd belenézek, mi lehet a bibi...U.I: 3.-án adtak TR számot, követni 4.-től tudtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3883, 100% Akkumulátor
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- LED Neon kötél 5 méter 8W/méter / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX