- Argos: Szeretem az ecetfát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rusi
senior tag
Nézd, én nem azt mondom, hogy nem lehet mást gyártani a Tabon és az iPadon kívül. Viszont most ez a két eszköz itt van nálam és gyakorilatilag az egyik még éppen használható, a másik meg azonnal "földhöz vágós" kategória. És nem, nem azért, mert nincs bennük 8 magos proci és HD kijelző, meg 64 GB tárhely. Hanem azért, mert pl. a Hyundai a használhatatlanság szintjén van, nem lehet rá semmit letölteni (hiába lépek be a Marketre és bökök a gombra, csak tölti a végtelenségig, nem segített eddig semmi rajta), nem működik normálisan a GSM rész, és millió olyan hihetetlenül idegesítő dolog van bennük, amik a puszta létüket kérdőjelezik meg (az 1.5-ös Androidot nem is említem, de a másik se sokkal jobb, pedig az 2.2).
Hidd el, mi is roppantul örülnénk, ha nem kellene mindenkinek a 150-200 ezerbe kerülő modelleket megvenni és 60-80-100 ezer körül lennének értelmes, vállalható(!) alternatívák, melyek persze butábbak, gyengébbek, lassabbak, mint a fent említett két kütyü, de legalább arra legyenek képesek, amit a specifikáció szerint tudnak...
Egyébként hamarosan meglesznek a cikkek is (engem tessék szidni, mert nálam két tablet is van
), csak most hirtelen baromi sok cucc ömlött be hozzánk és nyilván nem ész nélkül hajigáljuk a teszteket az oldalra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Apple Ipad 10.generáció
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest