- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Windows 11 24H2
- AMD RX6300 kisteszt
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ariadne
őstag
Hali!
Idetévedtem, és örülök. Szeretem az analóg kis Minoltámat, megvan a maga varázsa. Mostanság fájó szívvel, de lehet beszerzek egy digitális társat is hozzá, bár félek, hogy a digitális képek színben, minőségben valahogy mégsem lesznek ugyanazok....
Elég sok tapasztalatom van párizsi laborokkal, azokkal soha semmi gondom nincs.
Photo Service esetleg? Rengeteg képem van, amit náluk hívattam elő, és egyszerűen gyönyörűek. Ott alapból keretesek, amit nagyon kedvelek, és nem ismerem az okát, de lehetetlen itthon olyan élénk és szép színekkel előhívatni képeket, mint amilyenek azok. Sajnos. A Deák-Madách tér sarkán lévő Kodakban szoktam hívatni, meg filmet (mindig Fujit) is ott veszek, mert hűtőben tartják.
Épp dilemmában vagyok, érdemes-e a legutóbbi pár tekercs filmet előhívatás mellett digitalizáltatni is. Praktikus lenne, de olyan szentségtörésnek érzem..."In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
Smogus
őstag
Ebben nagyon egyet értek veled, ami itthon labor néven neveznek az kicasit nevetséges.
Ha azt mondják hogy nem foglakoznak vele az még a jobbik eset, mert ha foglakokznak és nem tudják hogy mi van elöttük az a baj. Akkor vágják teljesen tönkreHa az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem lehetnénk képesek. -- http://smogus.deviantart.com/ --
Új hozzászólás Aktív témák
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- Gaming notebook topik
- Milyen széket vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Sweet.tv - internetes TV
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Keresek Sony Axxx nem működő, menthetlen gépet, nem javítok kellék lesz belőle! + szintén!
- 2 GoPro akkumulátor és töltőállomás (új)
- Ulanzi Claw kamera gyors kioldó rögzítő klip - kamera Capture rögzítő rendszer
- GoPro HERO 10 + táska + 3 db akku + ND filter szett + selfie stick
- Manfrotto HaloCompact Pro 98cm 2stop diffúz fényáteresztő derítőlap eladó
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest