- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- leslieke
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Halló! Hogy csináltad meg kéziblendésre? Van itthon 2 vagy 3 ilyen objektívem (gyűjtöm a zeniteket...)
Az egyiket jó lenne ha tudnám használni az olympus e-330-omon is. Viszont a blendét én se tudom beugratni ugye.Amúgy ugyanez a véleményem erről az objektívről, hogy megdöbbentő milyen jó a rajza. És szerintem is pont jó portréobjektív, mert pont úgy viselkedik ahogy ilyenkor kell: nyitva kicsit lágy itt-ott, viszont rekeszelve éles. Azaz sokmindenre használható. Valami tizen valahány évig ez az egy objektívem volt és mindenre jó volt amire kellett. Sajnos úgy néz ki, hogy a legjobban szeretett zenit 11-em zárjával valami van, néha mintha nem zárna rendesen és félig jó a kocka expója, félig fényt kapott. Gondolom ez a nem-fém vízszintesen futó redőnyzár nem a technika csúcsa.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EOS 250D gépek kiegészítőkkel, táskával (1000 expoval / ÚJ!!! )
- Panasonic HDC-SD60 - 25x optikai zoom
- Tamron 17-28mm f/2.8 Di III RXD objektív
- Nikon F rendszer Nikon D750 Sigma ART 24-105 F4 Nikon F 28-300 Nikon 50mm AF-D
- Nikon D3300 + Nikon 18-300mm f/3.5-6.3 G AF-S DX ED VR objektív + tartozékok
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest