- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- leslieke
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Csak nagyon régi középformátumú vasaim vannak, mint egy 1948-as Zeiss Ikon Nettar, azon nem igazán jön ki a középformátum előnye már csak az objektív minősége miatt sem, meg egy dolog, hogy átnézeti keresős és találomra állítasz fókuszt, de a távolság is feetben van megadva méter helyett (angol piacos példány). Majd ha beszerzek valami modernebbet, akkor persze jöhetnek 120-as rollfilmek is.
Inkább a 80-as évekre lövök most kisfilmes gépekkel, abból van többféle is, meg akkor már készültek ma filléresnek számító fényerős fixek, amik kis rekeszelésre rajzolni is tudnak. Valahonnan kaptam bő 10 éve egy Minolta Maxxum 7000-est, sosem használtam, de kíváncsi vagyok mit tud ha kap akkut. Csak érdekel milyen egy ennyire régi AF-es váz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EF-S 55-250mm IS STM objektív és Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 Is STM Get Closer Kit
- Sigma 18-35mm f/1.8 DC HSM Art (Nikon) + Sigma USB dokkoló
- Eladó Formei sky blue 2.72 X 11m-es kék papír fotó háttér papírháttér fotóháttér
- ÚJ bontatlan insta360 Ace Pro 2 8K AI - AKCIÓ!
- Nikon D3300 + Nikon 18-300mm f/3.5-6.3 G AF-S DX ED VR objektív + tartozékok
- Lépj egy szintet felfelé gamingben! Kamatmentes rèszletre is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest