- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- R.I.P. Aláírások
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- gerner1
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csicsóka
őstag
válasz
karika61 #51943 üzenetére
Lehet, de minek?
Bemásolod a választott dtb-t A box valamelyik SMB-n megosztott könyvtárába, mondjuk a Downloads-ba.
Vagy ráírod pendrive-ra, tök mind1.SSH-n belépsz, majd:
cd downloads/
dd if=/dev/zero of=/dev/dtb bs=256k count=1
dd if=gxl_p212_2g.dtb of=/dev/dtb bs=256k
rebootA 2. dd-s parancsban persze azt a fájlnevet írd ami neked kell.
Ha véletlenül elqrtad, és nem indul (rossz dtb választás), legyen kéznél egy SD-ről futó CE, amiről megint próbálkozhatsz.
-
Csicsóka
őstag
válasz
karika61 #31169 üzenetére
Ezért írtuk azt többen is, hogy a kszaq féle módszert kell inkább használni.
Amikor még ezt a módszert kitaláltam, (OE idején) nem volt "divat" az ilyen frissítési megoldás.
Megszabadulni tőle nem is olyan 1xerű, kell SSH.mkdir /tmp/mnt
mount /dev/mmcblk1p2 /tmp/mnt
cd /tmp/mnt/.config
mv autostart.sh autostart.sh.bak
rebootEz után visszaáll minden, a data nem lesz használva.
Ha volt ezen kívül valami más is az autostart.sh-ban, az a autostart.sh.bak mentésben még ott van.
A nem kellő sorok törlése után, vissza lehet nevezni autostart.sh-ra. -
EGábor
csendes tag
válasz
karika61 #24101 üzenetére
Kipróbáltam a LE7-et. Az alapból BOOT-ra nevezi az SD kártyát. De sajnos azzal sem bootol, csak a recovery, vagy az adroid indul el. Libreelec felirat nem jön sehogy.
Másik eszközzel folytatnám inkább. Ezzel már 6-8 estét elszórakoztam. Ez meg jó lesz a hálóba, mert a droiddal minden műkszik kivéve az 5.1 hangot.
Kinéztem egy ilyet: "KIII Tv Box 2.4/5G Dual Wifi 1000M Gigabit LAN S905 Smart Media Player"
-
blakey
titán
válasz
karika61 #13531 üzenetére
Valószínűleg a táp hibás, ez bármilyen eszköznél előfordulhat, akár a milliósnál is. Nálam egyelőre hibátlan.
#13530) szabi__memo
Van aki Wetek-et (Play 2) cserélt Neo U1-re, mert nem volt elégedett azzal amit kapott, semmi nem volt hibás csak épp, mint médialejátszó nem állta meg a helyét, Neo U1-gyel meg elégedett. Nem LibreELEC-re értendő hanem a gyári rendszerre.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Konfig - MSI X470, Ryzen 7 3800x, Vega 56, 32 GB RAM, 512 GB SSD
- Lenovo P500 - 1650 v3 6 mag/12 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Eladóak a képeken látható P2 P3 P4 C2D C2Q számítógépek gyűjteményből
- HP Z640 - 2680V3 12 mag, 24 szál max 3,3GHz, V4 ready, 32GB DDR4 RAM, 925W táp, számla, 6 hó gar
- Új 4K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 3080 10Gb/16Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari (27% ÁFÁ-s)