Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz aprokaroka87 #67656 üzenetére
-
cof
veterán
válasz aprokaroka87 #85757 üzenetére
Akkor az kókány releaser munka.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
blakey
titán
válasz aprokaroka87 #85757 üzenetére
Csak akkor rossz hardveres gyorsítással, ha sz@r anyagról van szó, pl. packet bitstream esetében találkoztam ilyennel, de jó anyag esetében nem fordulhat elő és természetesen támogatott SoC esetében hibátlanul működik a hardveres gyorsítás. Androidnál viszont arra érdemes figyelni, hogy a Kodi csak egyes eszközökre, SoC-okra optimalizált, az Amlogic pl. nem tartozik közéjük.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
®abstract®
őstag
válasz aprokaroka87 #85754 üzenetére
Akkor visszatér a probléma. 2 perc elteltével máris 80 fokon van a processzor és 95% 100% on pörög!
Szóval a kétsoros hardver gyorsítást be kell kapcsolni akkor megnyugszik a proci
Meg ajánlottak az amlogic processzorhoz Kodi ban beállítást, kijelző szinkronizáció t kapcsoljuk be menüben.#85756 Suineg
Slimbox v12 pite verzió.
Atv is próbáltam de abban voltak hibák.Mivel A monitorom full HD s ezért semmi értelme nincs rajta 4ks tartalmat nézni, minek, még jobban le terheljem ezt a nem túl erős hardvert?
[ Szerkesztve ]
Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
®abstract®
őstag
válasz aprokaroka87 #85764 üzenetére
Ja persze hát. Így van nekem is olyan eszközeim vannak amin használom a Kodi lejátszót amik nyolcmagosak.
Szerinted az miért lehet hogy direkt 32 bites módra van beállítva a 64 bites processzor?
Megnéztem az eredeti rendszerbe is így volt meg a slimbox ban is ugyanez van..#85766 blakey
Szerintem ezen lehet változtatni.mivel jó pár napja használom a SLIMBOX pite rendszert ezért bátran merem ajánlani mindenkinek mert szerintem elég jó több mint 40 fajta TV boxra fejlesztik, gondolom hogy minden fórumlakó találna magának valót.
A CE + az LE és biztos hogy jó médialejátszás ra de akkor gondolom csak arra az Android többi része meg pont elveszik.
így az SLIMBOX nevezetű Android rendszerrel meg kapunk egy teljes értékű felületet amin lehet élvezni az droid szolgáltatásokatSzavahihetőség manapság ritka kincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Politika
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Dolce Gusto
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- További aktív témák...
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- minigép/ i5 7500T (35W TDP)/ 16GB DDR4/ 256GB SSD/ wifi/ garancia/ ingyen foxpost
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- Új Gamer PC Ryzen 7 5700X/RX 6700 Xt 12Gb (RTX 3070 Szin/16-32Gb Fury DDR4/500Gb M2/750W 2-3 Év Gar
- Eladó FullHD-s játékra komplett számítógép!
- PC
- ASROCK - H410M-HVS R2.0 Alaplap /FÉLKONFIG - KONFIG/ 16GB DDR4 - 512GB SSD - TUF 5600XT VGA STB.. !
- Asztali számítógép (Ryzen 5 3600 & NVIDIA RTX 2060 Super)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest