- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
®abstract®
őstag
válasz
axlfsi #93670 üzenetére
# aldebaran
a helyzet az,hogy ezek a kínai tv boxok eleve nagyon rosszul vannak megtervezve a hűtés, melegedés probléma miatt 🤔
amelyik modellekben a soc ráadásul meg is van fordítva az xtra fosch!
használat közben a soc termeli a meleget-izzad & be van zárva egy pici műanyag dobozba. mindenképpen úgy tud langyosan működni egy tv box ha távozni tud belőle a meleg-ez csak felfelé tud megtörténni.
az,hogy a tv boxok alján van szellőző rés vagy lyukak az kb olyan,mintha adunk a xarnak 1 pofont!nagyobb méretű hűtőborda elegendő,nem indokolt aktiv hűtés ilyen pici doboznak,mert minek sipoljon?
szerintem 1 szerűen meg lehetne oldani a hő távozását,hogyha a tv boxunk tetejét kivagjuk ahol a hűtő borda látható & rá applikalunk mesh hálót= ez kulturált megjelenést mutat szerintem
gyártóknak is ilyen megoldást kéne alkalmazni napjainkban. -
Beni2360
félisten
válasz
axlfsi #93670 üzenetére
Az első variaciom egy 5V-s USB-s venti volt es így az eredeti felallasban csak a lemez hő elvezeteseben valtoztatva simán jo volt. Nem erintkezett rendesen. Thermo padot kellet cserelni. Mivel unbol6fellangolt a hűtési téma megcsinaltam passzív hutessel. Igaz en anno vettem egy tubus hővezető ragasztos pasztát es a fejjel lefelé is megtartja.
Tehát proci-paszta-pad-paszta-es mivel kiemelkedik a borda már mehet nagyobb méret rá. En kivagtam az alját mivel magasabb volt a réz borda es befedtem egy alaplapi alsó rögzítő réz lappal. Azt meg a telok kijelzőjenek rogzitőjéhez használt ragasztojaval rogzitettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 9600X/RTX 3070 Ti 8Gb/2x8Gb DDR5 6000Mhz/500Gb NVME SSD/2-3Év gari
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Új Gamer PC Ryzen 5 9600X/RTX 3060 12Gb/2x8Gb DDR5 6000Mhz/500Gb NV3 NVME SSD/2-3Év gari
- Új 4K Gamer PC Ryzen 5 9600X/RX 6900 XT 16Gb/32Gb DDR5 6000Mhz/1Tb NV3 NVME SSD/850 Gold 2-3Év gari
- Új 4K Gamer PC Ryzen 5 9600X/RTX 3080 10Gb/32Gb DDR5 6000Mhz/1Tb NV3 NVME SSD/2-3Év gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Eladó Apple iPhone 14 Pro 128GB Arany / 12 hó jótállás
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest