Hirdetés
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: Frissítve Veletech-re készen - AZEV mod - Egy alufelni újjászületése - casecon modding autós témában.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
"ui.: egyébként se értem, hogy mi értelme van egy boxon Netflixet, HBO Go-t, Youtube-ot futtatni, hiszen egy valamire való tévében ezek már régóta elérhetőek."
Ebben igazad is van! En speciel azert vettem, mert a kivetitovel tervezem (terveztem) hasznalni... egyelore minden olyan maceras, hogy nem jutottam oda osszemokolgatni (normalis Netflix, HBO GO, YT...) -
freddirty
senior tag
Az a baj a beépített youtube lejátszókkal, hogy a google az utóbbi időben rászállt a reklámokra, ezzel pusholja a népet a yt premium felé. Nemrég próbáltam volna egy videót lejtászani a TV-n és szó szerint a hányinger jött rám a politikai reklámtól ami elsőnek fogadott. Többet soha semmilyen beépített yt lejátszót nem indítok el, including chromecast.
Az egyetlen megoldás mostanában aTV-re, ha egy androidos lejátszót használok, valamelyik reklámmentes yt appal. PC-n és mobilon vannak jó megoldások a reklámmentességre ott nem láttam yt reklámot még soha.
Yt premium sem megoldás, manapság minden cég rászállt a szolgáltatásokra, egyszerűen nem fenntartható, ami most megy. Maradnak a reklámmentesítők(ahol lehet) és visszatérünk a kalózmegoldásokhoz. Na ehhez lenne jó ha kialakulna idővel egy egy jó atv vagy android megoldás amin letöltött filmek és streaming szolgáltatók megoldásai egyaránt mennek.
Yt mellett én most keresem melyik az a magyar TV szolgáltató akinek az alkalmazása megy androidon és mellette web-es felület is van. Terveim szerint a nemsokára érkező tx3-at fogom masszírozni hogy az ex upc-s horizon lekapcsolás után melyik az az app amivel még lehet tv-t nézni olcsó kínai boxon. Ha végzek akkor bedobom az eredményt ide is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szobaakusztika
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Witcher topik
- Filmgyűjtés
- Robotporszívók
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T4 PLUS ADATA 600W
- Gamer PC - i5 14600K, RTX 3090 és 32gb DDR5 + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Lenovo ideacentre Gaming 5 Limited
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Thinkpad T570, T580, P52s hibás, de használható kijelző
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akksi
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest