Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
freddirty
senior tag
válasz
freddirty #86412 üzenetére
Ma végre volt időm játszani kicsit a gbites Tanix TX3-al és új image-et rátenni. Eléggé macera volt, valamiért a desktop gépem nem volt hajlandó az amlogic burner-ben felismerni USB-n. Végül egy USB-serial átalakítóval a debug porton nézelődve, a táp melletti USB porton sikerült egy másik PC-ről rátölteni a slimbox image-et. /Nem is tudom mikor szívtam utoljára firmware cserével ennyit./
Amolyan hétvégi házas-utazós tv playernek szánom, tehát a tv alkalmazásoknak és youtube vancednek kellene mennie.
Slimbox image került rá a QZ pie image.
magyar tv lehetőségekből ez került rá:mytv telenor -OK
telekom tv go - OK
vodafone TV - MG007 NOK
mindigtv go - belépés sikertelen.
direct one - nincs előfizum
+ youtube vanced.Egyedül a Vodafone TV ami biztosan kuka és nem megy, a mindigtv kicsit furcsa hogy nem működik a login, az app megy pedig.
Netflixre emlékszem hogy itt a fórumon vki egy hackelt verziót rátett, majd kipróbálom, most nem volt prio.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- GTA V
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elite: Dangerous
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- Lenovo ideacentre Gaming 5 Limited
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i5 13400 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ÚJ Zalman T4 Plus FSP 650W
- Csere-Beszámítás! Olcsó számítógép játékra is akár! I3 12100 / GTX 1050Ti / 8GB DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Rampage SHIVA DeepCool 750W
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest