Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Valkűr

addikt

válasz DroiDMester #58542 üzenetére

Akkor szerinted mitől lehet? :) Mert igazábol konkrétumot senki sem irt, csak lehet a LAN, lehet ez lehet az. Hát ezt magamtól is látom, de nem jövök rá mitől, szóval itt a user errort kilőhetjük, mert konkrét megoldast senki más sem tudott mondani. Az se biztos, h nem jó a LAN is pld. Ez is csak egy feltevés, de ha nem lenne jó akkor sztem a 60gigas film se menne zökkenőmentesen a NAS-ról, márpedig az megy hibatlanul. A Lant megmerni nem tudom, mert fingom nincs azt CE-ben hol es hogy szoktatok, nem is találtam erre semmi infót, igy ráhagytam a keresgetést.

Venni fogok holnap egy gyorsabb mikro SD kártyát es felteszem arra is a CE rendszert, nyilván megfogom próbálni, de most hirtelen nem volt kéznél, mert nem hasznalok ilyeneket. Eddig eleve semmi ilyet nem használtam mint ez y coreelek, nyilván tök idegen nekem ez az egész. De azért van a forum, h segitsünk egymason. Kodit se hasznaltam még igy soha, igy az is teljesen idegen meg a kiegészítők beszerzése, a mit mihez rész is.

Annyira azert csak nem csináltam rosszul, mert elsőre sikerült a telepités, nyilvan a körítés megint más téma. CoreELEK telepitést már soha nem fogom kérdezni, mert egyszerűbb volt megcsinalni, mint ahogy a leirásokban olvashato volt. Csak kellett valaki aki leirja olyan szövegkörnyezetbe, és úgy hogy ne tűnjön kínainak 😁👍

Új hozzászólás Aktív témák