- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- gerner1
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DroiDMester #55393 üzenetére
Szuper.
Arra gondoltam, hogy esetleg nincs-e olyan lehetőség, hogy egy USB hubot kötök rá, ami esetleg megoldaná ezt a problémát?
Luissimo: Őszíntén szólva én komolyabb médialejátszót használok, ezt a lányom kapta, hogy ne keveredjenek a dolgok. 3 és fél éves, így nem kérte, hogy rootoljam.
HBO GO megy rajta, Kodi meg pendrive-ról a filmek. Jelenleg még az összes Én kicsi pónim, Dóra kalandjai és hasonló agyzúzás elfér 3 64GB-os pendrive-on, ami bele van dugva, plusz egy egér, így még nem tettem bele vinyót. Viszont ha teszel bele és leállítja kikapcsolásnál, akkor cserélem a pendrive-okat az tuti.
A bekapcs gombot kipróbáltam, csak kikapcsolás és újraindítás jön fel.
Az alap android van egyébként rajta egy utólag telepített launcherrel. Én spec totál kiborulok, mikor látom az akadást az android miatt, de a lányom nem érdekli.
Akkor vettem mikor megjelent. Akkor még nem lehetett rá Libreelecet tenni és nem ment az alatt az HBO GO sem. Most már lehet és megy? Mert akkor lehet lecserélem.
Köszi, majd ha lesznek jó észrevételeid! Sajnos nekem a fentieken túl nincs sok tapasztalatom. Ha van időm, akkor inkább a sajátomon nézek valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóhifi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple MacBook
- ASUS ROG Ally
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG Chieftec 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA CM 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W
- Otthoni PC Komplett Szett Akár játékra is! Monitorral, Billentyűzettel, Egérrel
- Gamer PC Ryzen 7 5800X, RX 6700XT 12GB
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest