Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ance

őstag

válasz DroiDMester #55393 üzenetére

Szuper. :(

Arra gondoltam, hogy esetleg nincs-e olyan lehetőség, hogy egy USB hubot kötök rá, ami esetleg megoldaná ezt a problémát?

Luissimo: Őszíntén szólva én komolyabb médialejátszót használok, ezt a lányom kapta, hogy ne keveredjenek a dolgok. 3 és fél éves, így nem kérte, hogy rootoljam. :D

HBO GO megy rajta, Kodi meg pendrive-ról a filmek. Jelenleg még az összes Én kicsi pónim, Dóra kalandjai és hasonló agyzúzás elfér 3 64GB-os pendrive-on, ami bele van dugva, plusz egy egér, így még nem tettem bele vinyót. Viszont ha teszel bele és leállítja kikapcsolásnál, akkor cserélem a pendrive-okat az tuti.

A bekapcs gombot kipróbáltam, csak kikapcsolás és újraindítás jön fel.

Az alap android van egyébként rajta egy utólag telepített launcherrel. Én spec totál kiborulok, mikor látom az akadást az android miatt, de a lányom nem érdekli. :)

Akkor vettem mikor megjelent. Akkor még nem lehetett rá Libreelecet tenni és nem ment az alatt az HBO GO sem. Most már lehet és megy? Mert akkor lehet lecserélem.

Köszi, majd ha lesznek jó észrevételeid! Sajnos nekem a fentieken túl nincs sok tapasztalatom. Ha van időm, akkor inkább a sajátomon nézek valamit.

Új hozzászólás Aktív témák