Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
szabi__memo #11643 üzenetére
Van LE így semmilyen gond nincs velük ha valaki médialejátszónak szánja, az LE alatt lévő Kodi sokkal több mindent visz, mint androidos társuk, Himedia illetve Minix alatt is ugyanaz a szitu, sok 4K-s "kódolás" el sem indul vagy épp megáll a kép de van hang, nincs LPCM 7.1, VC-1 mkv szaggat, stb, én amondó vagyok, hogy ha médialejátszónak vesz az ember egy ilyet akkor olyat válasszon ami LE képes, mérföldekkel jobb a médialejátszás. Mindez úgy állítom, hogy sok médialejátszóval volt dolgom, LE alatt a Kodi hibátlan, nyilván windows és Linux alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- World of Tanks - MMO
- Okos Otthon / Smart Home
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- Steam topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Elektromos autók - motorok
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- További aktív témák...
- Gamer PC - i5 9600k, RTX 2060 és 16gb RAM + GARANCIA
- Zotac Mini GAMER PC! i7-10700 / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T4 PLUS 400W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest