Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz
blakey
üzenetére
A második részét meg tudom erősíteni.
Egy Firestick 4k max gen2 és egy Homatics box R 4k plus + CE szolgál nálam. Megpróbáltam hogy csak az egyik, de így együtt fedik le teljesen a szükségleteimet. Igazából a Firestick megy 85-90%-ban. Ha az valamit nem visz akkor átkapcsolok a Homatics-ra a CE-vel és megy a maradék 10-15%...
Annyi hogy én kiegészítem a Homatics-ot egy IR vevővel mert CE-hez szükséges szerintem. Így én az IR képes változtatot javaslom. DuneHD vagy Nokia. Utóbbinak nagyon jó a távirányítója, így szerintem ez a legjobb választás. -
Imi1981
veterán
válasz
blakey
üzenetére
Amúgy igazad van de nekem kell a kodi ami apple tv -n hivatalosan nincs. Streamingre tökéletes az Apple tv de arra a tévé is tökéletes jelenleg. Sajnálom eladni mert jó cucc csak most felesleges mert egyszerűen nem használom. Nem szeretem az infuse -t ez van pedig jól működik. Tv-n jól fut a kodi de nem kadenciahelyes ( ahhoz képest jó de azért észre lehet venni). Ha el tudom adni az Apple tv -t veszek egy fire stick 4k max 2023 -at az nem túl drága és nekem jó. Van egy 2021 -es de az másik tévén. Azért érdekelnek a jó coreelec-es eszközök is de persze az nem most. Igazából csak képbe akarok lenni mik vannak.
Apple-TV meg nagyon jó vétel volt régi tévémhez és imádtam de jelenleg tényleg nem használom amióta új tévém van. Sajnálom eladni de csak ott áll a polcon hónapok óta.CE képes eszközöm nincs már 1 éve kb. Mini PC-n libreelec-el próbálkoztam de már az sincs meg és az amúgy se volt az igazi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , R5 8400F , 1660 super , 16GB DDR5 , 512GB NVME
- ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Asztali PC , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 500GB HDD
- GAMER PC! i9-13900K / RX 9070 XT / 32GB RGB / Z690 Strix / 850w Strix! BeszámítOK
- ASIC Miner HW/SW/OC Optimalizálás (NerdQAxe++, Nerd Octaxe, Bitaxe, stb.)
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Samsung Galaxy s25 256GB,Uj, Dobozával 12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

vargalex
DoItYourself