Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
koko52
nagyúr
válasz
Petykemano
üzenetére
Erre gondoltam én is, csak rosszul fogalmazva. Lényeg, hogy legyen sok, mert mi lesz ha. Csak így hiányt generálunk ami valójában nem is lenne.
-
koko52
nagyúr
válasz
Petykemano
üzenetére
Olyan ez mint a liszt, cukor, élesztő, wc papír. Halmozzuk fel! Nem kell, meg ránk rohad, molyok zabálják fel, de LEGYEN NÁLAM! Szimpla emberi gondolkodás ipari kivitelben.
-
koko52
nagyúr
Ez nagyon gáz, hogy így összeolvasztották a két topikot. Akkora katyvasz az egész, hogy
. Most komolyan, vannak témák amik tök egyformák, de van 2-5 topikja. VGA-CPU vs topik miért nem fér bele????
-
koko52
nagyúr
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Őszintén szólva én nem használom all core turbón csak tesztelgettem. 3070-et hajt 1440p-n VGA limittel gyári hűtővel.
-
koko52
nagyúr
válasz
Locutus
üzenetére
MSI mortar lap BIOS-ban van egy Game mod on gomb, 4,2-re csapja az összes magot @1,35v, még állítgatnom sem kell semmit. Hőmérséklettel sincs gondom. Az első 3600-ak közül való (non X), tehát nem is kiforrt darab. 4,3-at is tudja, este keresek lementett képeket.
A 3700X-nek simán kell tudnia a 4,4-et, tele van vele a jutub. 4.7-ig is húzzák őket.Most néztem topikjában anno raktam fel képeket. 3700X all core 4.4 képeket is raktak fel.
-
koko52
nagyúr
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Lazán tudják manuálisan az all core turbo értékeket a Ryzen 2xxx és 3xxx-ek. 5xxx-ről nem tudok nyilatkozni.
-
koko52
nagyúr
Igen, tudom. De még soha nem volt CPU limitem, a VGA mindig a leggyengébb normál körülmények között. Persze vannak rtx 3070 + i5 4xxx matyik akiknek kell az all core de mégsem ér semmit.
Szerintem a ha egy VGA mellé kell minden mag fullon akkor ott már CPU csere a megoldás. Persze ha nem 280-ról -> 285-re FPS a cél. -
koko52
nagyúr
válasz
AsakuraDave
üzenetére
FC1 és FC3 a két kedvenc.
-
koko52
nagyúr
válasz
AsakuraDave
üzenetére
FC sorozat nálam best forever, ne sértegesd!
-
koko52
nagyúr
válasz
huskydog17
üzenetére
A 3070-et ugyan úgy kiszolgálja egy sima 3600 mint az 5600xt, GPU limites 1440p-n.
-
-
koko52
nagyúr
Szar a zintel szar a zámd.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- sziku69: Szólánc.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Milyen routert?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku Gyári 100%
- Dupla Lencsés PTZ Biztonsági Kamera 2.4/5G Dual Band Wifi Kamera+128gb mermoria kártya
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B560 i7 11700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
. Most komolyan, vannak témák amik tök egyformák, de van 2-5 topikja. VGA-CPU vs topik miért nem fér bele????
Szerintem a ha egy VGA mellé kell minden mag fullon akkor ott már CPU csere a megoldás. Persze ha nem 280-ról -> 285-re FPS a cél.
újabb ipari szemét.