Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adler741
tag
úristen

-
adler741
tag

-
adler741
tag
Egy hétvégét szórakoztam vele (1060) utánna visszavittem eléggé sasszemem van.És nem az amd túlszaturált szineire gondoltam.Mindegy akinek tetszik vegyen nvidiát,én nem veszek az bizti.

-
adler741
tag
Hiába állítgatok az nvidiát full rgb re stb akkor is fakóbbak lesznek a színek,saját tapasztalatból mondom,volt itt egy 1060 aztán ment is visszafele becseréltem egy rx480-ra.
-
adler741
tag
Az rgb full rangen van 'volt' mindkettőn,szerinted egy átlag user belép a szervíz menübe és készít egy ICC profilt 255 RGB értékeket állítva?Bravo.Majd ott állítgatom a fehéregyensúlyt.
-
adler741
tag
Abu gondolod hogy nem tekergettem a digital vibrance-ot?
Ebből soha nem lesz olyan kép
-
adler741
tag
Igen megcsináltam ami a linkben van kalibrálva volt mind a kettő,(mindent kipróbáltam)de ugy látom a külföldi fórum oldalakon sok embernek volt ilyen problámája.Kivetítőn még szembetűnőbb a különbség pfff.
-
adler741
tag
15 év "ámdézés után vettem egy asus 1060 6Gb karit,és nem értem miért nem ad olyan képminőséget mint a régi R9 270.
mindenféle beállítást kipróbáltam,mosott fakóbb színek,élettelenebb színek nem feltűnően de észrevehetőek.A monitorom egy ful rgb-s VA paneles Benq,HDMi csatl.
Amiket kipróbáltam:
https://pcmonitors.info/articles/correcting-hdmi-colour-on-nvidia-and-amd-gpus/
vagy több forumon is tárgyalják a probémát:https://community.amd.com/thread/183563
http://www.tomshardware.co.uk/s/washed+out+nvidia/
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Fellélegezhet a tech szektor a Trump-Xi egyeztetés után
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Dell Vostro 5468 - i3-6006U I 8GB I 128SSD I 14" HD I Cam I HDMI I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest