Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szmayer1
senior tag
Sajnos erre gondoltam én is, (hogy a jelenlegi gépem nem egy mai gyerek), és lehet hogy nem tudja kiszolgálni a VGA-t, de gondoltam egy próbát megér.
Mivel utána már könnyebben tudnám a többi összetevőt újítani, mert most anyagilag kicsit sok lenne egy erős VGA, plusz szinte az összes hardver cseréje. Így ha netán nem bírja a jelenlegi cuccom az új VGA-t akkor már apránként könnyebben tudnék újítani 
-
szmayer1
senior tag
Sziasztok.
Én is kártyaválasztás előtt állok, és egyenlőre még nem tudtam dönteni egy radeon 7870 vagy egy gtx 660 között. Amit le szeretnék cserélni az egy gtx 260 oc, egyenlőre ez is megfelel szinte minden mai fps játéknak, csak szeretnék egy 23-24 coll-os monitort. Mivel ezek a monitorok már mind full hd-s felbontásba mutatnak szépen ezért már félő, hogy a jelenlegi grafkártyám nem bírná el ezt a felbontást. Amibe szeretném a vga kártyát az egy Intel Core 2 Quad Q6600-as proci 3200Mhz-en, Gigabyte P35-ös alaplap, Enermax liberty 500w-os táp 4GB ram.
Szerintetek???
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G5 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Bomba ár! HP 250 G7 - i5-8G I 8GB I 256SSD I NVIDIA I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Mivel utána már könnyebben tudnám a többi összetevőt újítani, mert most anyagilag kicsit sok lenne egy erős VGA, plusz szinte az összes hardver cseréje. Így ha netán nem bírja a jelenlegi cuccom az új VGA-t akkor már apránként könnyebben tudnék újítani