- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
csaladtag 7770OCjat amit olyan 90 euroert vett atszamolva kb negy eve cserelni tervezzuk egy ideje (bar o nem tud rola).
namost jelenleg ott tartunk, hogy raktarsopros akcioban van ujonnan 960 MSI LE 2GB 150 euro korul, es kb ez a legolcsobb kartya aminek ugy tunik ertelme is van valtasi szempontbol.
igazabol az is lehetne, hogy amikor cserelek en akkor megkapja az egyik hawaiit, de annak meg nem orulne, ha kozolnem, hogy akkor itt van par meter cso, meg a radiatorok, meg a pumpa is hozza, ja a Fradtal Definet meg le kell bontani felig es szigoruan innentol harom havonta rendesen ki kell takaritani.
lezso6: ja, R600nal jott be a ringbus.
-
Televan74
nagyúr
Én full hd -re vettem a GTX1070 -et,nálam is elégé overkill.Nem bántam meg,de meg van az ára jelenleg és a konkurencia hiánya miatt meg is lesz egy darabig.
Pedig sokan tudják rólam hogy AMD -s vagyok inkább,de ha a Vega nem hozza a teljesítmény jó áron akkor marad a GTX1070 tényleg egy darabig.Vissza nem megyek már az RX480 felé,öntökön szúrás lenne részemről.
(#19998) killer095 Mert a szívem mélyén mindig is AMD -s leszek.Csak fönt a vezérlő központba vannak néha ilyen kilengések.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest