- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
csaladtag 7770OCjat amit olyan 90 euroert vett atszamolva kb negy eve cserelni tervezzuk egy ideje (bar o nem tud rola).
namost jelenleg ott tartunk, hogy raktarsopros akcioban van ujonnan 960 MSI LE 2GB 150 euro korul, es kb ez a legolcsobb kartya aminek ugy tunik ertelme is van valtasi szempontbol.
igazabol az is lehetne, hogy amikor cserelek en akkor megkapja az egyik hawaiit, de annak meg nem orulne, ha kozolnem, hogy akkor itt van par meter cso, meg a radiatorok, meg a pumpa is hozza, ja a Fradtal Definet meg le kell bontani felig es szigoruan innentol harom havonta rendesen ki kell takaritani.
lezso6: ja, R600nal jott be a ringbus.
-
Televan74
nagyúr
Én full hd -re vettem a GTX1070 -et,nálam is elégé overkill.Nem bántam meg,de meg van az ára jelenleg és a konkurencia hiánya miatt meg is lesz egy darabig.
Pedig sokan tudják rólam hogy AMD -s vagyok inkább,de ha a Vega nem hozza a teljesítmény jó áron akkor marad a GTX1070 tényleg egy darabig.Vissza nem megyek már az RX480 felé,öntökön szúrás lenne részemről.
(#19998) killer095 Mert a szívem mélyén mindig is AMD -s leszek.Csak fönt a vezérlő központba vannak néha ilyen kilengések.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ASUS RX 9060 XT 16GB GDDR6 PRIME OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Gainward GeForce RTX 4070 12GB DDR6X Panther GARI: 2026.07.26.
- ÚJSZERŰ! GARANCIÁLIS! RX 6900XT OC 16GB /Dobozos!/Jótállással!/Beszámítás! Posta ok!
- SAPPHIRE Radeon RX 7800 XT PULSE 16GB
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 6 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Rampage SHIVA DeepCool 750W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad Gaming L340-17IRH i7-9750H I 16GB I 256SSD I GTX1650 I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest