Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
Ezen teljesen ledöbbentem én is. A piacon lévő legfejlettebb GCN arch, a legbrutálisabb HBM memó sávszélesség, a jövő játékaira optimalizált sok compute, kevesebb ROP és egy AOTS, ami compute,sávszél és úgy minden szinten megeszi a mai generációt.
Erre a Fury a 980 Ti-hez képest (Maxwell2, GDDR5-el, TIER2 stb...) arányaiban semmit sem gyorsult konkrétan DX12 alatt.
Na itt mi történt? Erre nem magyarázat a 2 mag lock sem, főleg, hogy eddig AMD logó alatt demózták az egészet és volt idejük reszelni. Vagy az Oxide-nál k..úrták el a Fury-t, vagy én nem tudom ez mit jelent. (A Fury mellett Ti-vel szemben egyetlen érv volt eddig, az a DX12...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest