Hirdetés
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pitterix: Gyógytorna
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
válasz
Laja333
üzenetére
Mert talán a szemüveges poénod nem személyeskedés
Nem, az tény - te magad ismerted el, hogy gyűlölöd az nV-t (így persze nyilván elfogulatlan véleményt várhatunk tőled...). Esetleg fogalmazhattam volna úgy, hogy vedd le azt a szemüveget, amely kiszűri a zöld bármely árnyalatát, nehogy véletlenül ilyen színt láss...

Örülök, hogy nem érzed szivatásnak, hogy az NV egy saját maga generálta erőforrásigényt kihasználva késztet arra, hogy megvedd az új kártyáit.
Erről beszéltem. Az állításodra mondjuk nem ártana némi bizonyíték, az Abu-mantra helyett. Egyetlen játéknál fordult elő, hogy a Kepler az indokoltnál lassabb volt a Maxwelles kártyákhoz képest (tudtommal ezt is javították utólag). További példákat hiába kértem Abutól itt, érdekes módon nem jöttek...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ellenben az én példám (játékok megjelenítésére időzített driver), igencsak konkrét és kézzel fogható. Az AMD nyilván nem szívatja azzal a vásárlóit, hogy adott játék hónapokig játszhatatlan (míg nem jön újabb driver), ugye?
Persze tudom, neked ilyen sosenem volt, tehát a jelenség nem létezik, vagy user error... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ASRock RX 9060 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PURE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- ASUS DUAL GeForce RTX 5060 Ti O16G
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Persze tudom, neked ilyen sosenem volt, tehát a jelenség nem létezik, vagy user error...