- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Levwi
aktív tag
persze csak ha kikapcsolod a szemmel észrevehetetlen erőforrás zabáló effekteket máris megvan a játszható szint. Egyébként nekem ha megvan a stabil 30 fps az már egy játszható szint. Nem szoktam multizni, mert nem köt le csak single-ben játszok oda pedig bőven elég. És még mindig azt mondom, hogy várjuk meg a dx 12-t, mert gyorsulni fog a fiji, az eddig kiszivárgott tesztek alapján sokkal többet mint a maxwell. Ne felejtsük el, hogy a dx12 alapja is a mantle. A bekötési szintek is a gcn-nek kedveznek jobban. A maxwell egy dx11-re kihegyezett architektúra a gcn már az elejétől fogva az alacsony szintű eléréshez lett tervezve, csak eddig nem volt api ami kihasználja, most lesz, és remélem a fejlesztők is foglalkozni fognak vele és nem megint az nv-re fognak jobban optimalizálni, mert akkor hiába a fejlettebb gcn.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Küszöbön az androidos PC-k
- Kuponkunyeráló
- Milyen TV-t vegyek?
- Formula-1
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Milyen notebookot vegyek?
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest