Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Lehet valami abban, amit írsz. Ugyanakkor tuti nem teljesen úgy van, ahogy írod, ugyanis akkor rengeteg képkockával előre kéne dolgozzon a CPU (pipeline lépcsőnként egy), és a csillagos egekben lenne az input lag.

Jelenleg a legtöbb játék ha jól tudom, durván 3 képkockával működik előre, tehát akkor logikusan ennyi "átfedés" lehet a pipeline-on, ami azért nem valami acélos.
Egyben magyarázat lehet, miért is marad egy rakás szabad kapacitás a GPU-ban.(#8414) Asbee: Már megint egészen másról beszélsz, mint én. Az, hogy nálad egy jobban sikerült 980 tud 1660Mhz-et, örülök neki, de ez attól még nem reprezentatív, ha én veszek egyet, nem biztos, hogy ennyit fog tudni. A Tahiti-s alulfeszelés ezzel szemben nagyszámú kártyán lett próbálva, és mind tudta. Ha a usernek nincs tehetsége beállítani, az nem a kártyának a hibája.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- MSI Radeon RX 6950 XT GAMING X 16GB DDR6 Videokártya! BeszámítOK
- GeForce RTX 4070 SUPER GAMING OC
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB GDDR6X (10G-P5-3897-KR) Videokártya
- PC bontás - Thermaltake ház, Fsp 650W, GIGYBYTE AB350M, AMD RYZEN 5 1600x, 16GB DDR4 3000, GTX 1080
- Új garancias PNY OC rtx 4070 super 3 ventis OC verzio!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 750W
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- NVIDIA RTX 4090 24GB HP OEM verzió (kiváló állapotban)
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest