Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: A végtelenbe...
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha nem hiszed látogass el a HD79xx Tropikba és kérdezz bárkit meg (aki tuningol) hogy megy e neki 1120.MHz(gyári ref 800.MHz+40.%) et a 7950 ese, mert én eddig rengeteg 7950.es eredményt nézem(és magam is teszteltem jó párat, PL a sajátomnak a gyári alapfesze 1,250.v és 925/1250 es órajelek társulnak hozzá gyárilag, csak érdekesség képen az 1150.MHz et alulfeszelve 1,150.v -al tudja, és a gyári alapfeszen pedig 1250.MHz -et megy) és ez a 1120.MHz simán borítékolható a 7950.es kártyák 99,9.% ánál
A kicsit jobb példányok meg 1250-1300 -on is el ketyegnekAz egy dolog hogy neked az éppen tárgyalt 660Ti van és annak a pártját fogod, de olyanról nem kéne véleményezni amit nem próbáltál
Ha meg ennyire tudatlan vagy 7950 témába akkor legalább nézzél/olvassál utána 
BeLucZ, radi8tor1, SzlobiG : hát ezen kicsit vitatkoznék és bátran ki merem jelenteni hogy minimum 4-5.X annyi 79xx et teszteltem saját magam mint az említett kolléga(hiába szakértő és van tisztába a szakmai dolgokkal) láttam én már 30.éves szakmai tapasztalattal rendelkező busz sofőrt is árokba borulni, tehát az lótúrót nem számít szakmailag mennyire ért hozzá, ha gyakorlatban meg volt a kezében 2.db 79xx kártya.
De mondok jobbat mutass olyan kollégát a 79xx tropikba akinek nem megy 1120.MHz et a 7950 ese!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mikrotik routerek
- Battlefield 6
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
A kicsit jobb példányok meg 1250-1300 -on is el ketyegnek
Ha meg ennyire tudatlan vagy 7950 témába akkor legalább nézzél/olvassál utána