Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spizzi
aktív tag
Mint írtam, szerintem ez a szintű AI a Diamond-ben sem fog létezni.... baszki még a Ray Reconstruction-re is csak ilyen szigetelőszalagos megoldás van a Redstone-ban, először azzal kezdjenek valamit..... nem hogy AI csinálja az egész képet gyakorlatilag.
A konzol az úr a videojáték piacon szerintem még mindig szimplán azért mert drámaian sokkal több fogy belőle mint bármi másbol, és ha az nem fogja támogatni ezt a fajta technológiát (kvázi biztos vagyok benne 99%-ig), akkor 1-2 fejlesztőt leszámítva (akiket az NV pénzel) a kutya se fog ezzel foglalkozni. Ha az NV annyira ragaszkodni akar ehhez, akkor nekik kell sajátkezűleg megoldást találni arra, hogy az AI minden játékban, minden körülmény között nem csak egy "filter" hanem tűpontos számítás.....(bár ez felveti azt a kérdést, hogy honnan fogják tudni az Art Design célját az adott címben a fejlesztők bevonása nélkül) vagy várnak 2040ig amíg jön a PS7 és az FSR Black Matter Intergalactic Neutron Star már tudni fogja.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Jövedelem
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- BestBuy topik
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- iPhone-t használók OFF topikja
- Filmgyűjtés
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- TP-Link Archer TX50E AX3000 PCI-e WiFi Kártya!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! Asus Sabertooth Z97 Mark 1 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti Formula Air Mesh G3 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest