- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én nem vitatkozom senkivel, az FSR minőségéről meg pláne nem, mivel DLSS-t használok az NV kártyámon. Az FSR3 nem ad jó eredményt Stalker 2-ben meglátásom szerint, ami egy szubjektív vélemény. A világért sem akarnám ezt objektív véleményként eladni, mert nem mért tényeken alapul, így csakis szubjektív lehet.
Egyébként ha a képminőséget úgy mérnék, hogy egy referencia képhez hasonlítanák az adott kártya által generált képet egy arra alkalmas szoftverrel (valahol láttam ilyet, fekete alapon zölddel jelölték az eltérő pixeleket), akkor lehetne számosítani a pixeleket, amelyek eltérnek. Mivel számosítható, ezért lehetne akár objektív tesztnek is nevezni. Bár sejtem, hogy upscale esetén ez sem lenne túl hasznos.
-
DudeHUN
senior tag
Annyival jobb az FSR 3.1, mint az Nvidia megoldása, hogy mind az AMD, mind a Sony váltott...
Mondom ezt úgy, hogy szerintem Quality upscale FSR 3.1 estén is okés 4K és 1440p-ben. De messze nem jobb, mint az FSR4 vagy főleg egy DLSS. LOL. Talán anno pár játékban, ahol több figyelmet kapott az FSR implementáció.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest