- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
válasz
T.Peter #49093 üzenetére
Értelek
" Az megint nem igaz, hogy 1 magot hasznalt. Vannak funkciok, rendszerek amik parhuzamositottak, vannak, amik nem."
Igen, tegnap megnéztem a Digital Foundry UE5.2-es videóját, ahol CPU skálázódást néztek és 4-6 szál fölé nem skálázódott a motor. Az UE5 fejlesztését én ezzel kezdtem volna, hogy a CPU kihasználást / skálázódást rendbe tesszük az UE4 után. Viszont azt is tudom, hogy mivel ezt egy bemutatón nem lehet látványosan mutogatni, hogy nézd milyen grafika, ezért inkább Lument meg Nanite-ot próbálták minél gyorsabban összekalapálni. Amik azóta szintén nagyon fejlődtek, mert az 5.6-ban nemhogy gyorsabb, de még jobban is néznek ki. Itt két érdek ütközik: a játékosok vs fejlesztők, akiket próbálj meggyőzni minél több céget, hogy az UE5-tel kezdjenek dolgozni.
"Amugy ertjuk, hogy neked nem tetszik, hogy nem a te szempontjaidnak megfeleloen adtak ki az 5.0-t, de ez ettol meg nem lesz objektiv megiteles. Az autos peldad nagyon nem jo."
Én ilyenkor mindig arra gondolok, hogy például God of War vagy Last of Us. Ezek a játékok konzolon és azóta már PC-n is grafika / teljesítmény alapján brutálisak. Ezeket a játékokat úgy adták ki, hogy az alatta lévő motor nagyon jól le van optimalizálva. Az eddigi UE5.0 vagy 5.1 játékokról sajnos ez nem mondhatjuk el, hiszen most látjuk, hogy ha átállnának UE5.6-ra akkor sokkal gyorsabban futnának. Ez alapján hoztam az autós példát.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Steam Deck
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Yettel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest