- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Őskoczka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
hokuszpk #44267 üzenetére
Elég nehéz összehasonlítani,
- bár az N7 és az Intel 7 tranzisztorsűrűsége talán már egyforma.
- Ettől függetlenül nem tudjuk, hogy a Golden Cove magok mekkorák a zen3 magokhoz képest
- A AMD esetén pedig az IO zavar bele kicsit a lapkaméret alapján való összehasonláításba
- az ADL-ről pedig még nem tudjuk a tranzisztormennyiséget.Mindenesetre a 8+8-as ADL normál körülmények között egy 10 magos hagyományos processzornak felelne meg. Ennélfogva a szóbanforgó 330W-os keretben egy 16 magossal összehasonlítani nekem nem tűnne fairnek.
A hőbörgésedet a gyártástechnológia kapcsán továbbra sem értem. (Mindazonáltal persze engem is szokott bosszantani, amikor kékszemüvegesek osztják az észt, ha magasabb pulzust szeretnél nézz be az Intel találgatósba)
Szóval miért meglepő, hogy a proci a nyilvánvalóan gyárilag is magasra állított frekvenciaértékei (125W TDP) fölé bőven felhúzva bődületesen sokat fogyaszt? Szerintem ez semmit nem mond el a gyártástechnológia a fogyasztási görbén egy ideális szakaszon való energiahatékonyságáról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Léghűtés topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen légkondit a lakásba?
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- OLED TV topic
- Ford topik
- Steam Deck
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Egyedi ékszerdobozka
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest