Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- VHS digitalizálás
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
killbull
aktív tag
válasz
Petykemano
üzenetére
A valóság meg az hogy azonos árkategóriába szinte biztos hogy Nvidia +10 fps.
Vagy nézzük meg azt hogy a mostani AMD driver WHQL ugyan az mint az előtte lévő optimal.
Ugyan úgy becrashelhet a géped hogy csak reset gombal tudod életre kelteni, ilyen nem megengedett Nvidianál.Ne vedd oltásnak, 15+ éve AMD s vagyok és az évek alatt se érdekelt hogy ha Nvidiám lett volna több fps em lett volna, de mostanában annyi crashem volt a géppel AMD driver miatt hogy már hajítom ki a fél millás gépet az ablakon kategória volt. Most se merek frissíteni mert nem fagy és van új driver. Ha jól tudom AMD átírja Nvidia meg eleve nem enged meg ilyet hogy egy gép lefagyjon.
Erre gondolok pl, figyeld hogy ki van idegileg a srác, ezt én is végigjártam: [link]
-
FLATRONW
őstag
válasz
Petykemano
üzenetére
Én inkább úgy mondanám, hogy aki pl. egy r5 2600x-el rendelkezik és ilyen beállítások mellett akar játszani, annak nem éri meg új generációs AMD és NV felsőkategóriás kártyát venni.
Ugyanúgy az 5700xt/5600xt szintjén van a 6900xt. -
Televan74
nagyúr
válasz
Petykemano
üzenetére
Vagy a sok felhasználó elmegy Intel venni a Nvidia mellé.
Én is erősen gondolkozom rajta!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Gyúrósok ide!
- Búcsú a sajtreszelőtől?
- Torrent meghívó kunyeráló
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Ezzel az ismerős óriással megint jó találkozni
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 750W
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én is erősen gondolkozom rajta!