Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gadomiklos: Sziasztok! Kezdő vagyok, és nem tudom hol tudom megnézni a privát üzeneteimet.
- WireGuard VPN a mindennapokra
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
válasz
TTomax
üzenetére
Az Intelben az a vicces, hogy pl. Linux fronton az AMD-vel karöltve a legnormálisabb cég grafikus meghajtók fejlesztése terén, mindeközben WIndowson szörnyű a terméktámogatásuk.
Szóval tudnak ők nagyon jó támogatást is adni a termékeikhez, és én várom is nagyon, hogy mit domborítanak.
nem szabad elfelejteni, hogy náluk megvan a pénz és a kapacitás egy általános célú, GCN-szerű kompót architektúrára, és utána ennek butítására/átdolgozására is.
(#39058) Devid_81
Persze, nem viheti magával a technológiát, a konkrét megoldásokat, de az ellen nem tehet senki, hogy vigye magával a tapasztalatot, know-how-t.
Már van sok tapasztalata, hogy mivel mennyit nyerhetnek kb., mi az, ami biztos nem fog működni, esetleg kialakult olyan elképzelése, hogy milyen irányba kellett volna vinni a fejlesztést egy GCN-szerű architektúránál. Az is megeshet, hogy a fejlesztési ötleteit nem lehetett az RTG-nél alkalmazni, mert annyira fontos volt pl. a konzolok (és a már befektetett pénz és idő) miatt a GCN továbbfejlesztése.Intelnél ilyen nincs, meg pénz is van fejlsztésre, a modern gyártástechnológia is rendelkezésre áll, és vannak jó megoldásaik bizonyos dolgokra (pl. fixfunkciós blokkok, multimédia támogatás).
-
zovifapp111
senior tag
válasz
TTomax
üzenetére
Most majd lesz mindenük. Átment mr. india ezt ne felejtsük el, úgyhogy az elméletben nem kell a nulláról indulni, persze ki kell, hogy forja majd magát minden téren, de én jó esélyt látok rá, hogy pár év múlva méltó ellenfél legyen pirosaknak és zöldeknek is. Lehet, hogy fikázzák az Intel cpu-kat, de nem kevesebben az Amd-t is.
-
Petykemano
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Blu-ray lejátszók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Robotporszívók
- Gyúrósok ide!
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Sapphire PULSE AMD Radeon RX 7900 GRE 16GB - Csere is
- RTX 5000-ES SZÉRIA ÚJONNAN GARANCIÁLIS ELADÓ TERMÉKEK! 5050, 5060, 5070, 5080, 5090.
- 27% - GIGABYTE RTX 3080 Ti OC 12GB GDDR6X GAMING Videokártya! BeszámítOK
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 SUPRIM X - Dobozos, Újszerű - Eladó!
- PowerColor HellHound AMD Radeon RX 6700 XT 12GB GDDR6
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest