- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- kraftxld: Untappd lista
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
Új hozzászólás Aktív témák
-
De ,de számítom előrelépésnek, én nagyon örülök neki. Sőt engem a teljesítménye sem zavar mert nulladik generációnak nem rossz ez. Én 60 FPs sel eljátszoka metróval, ha látom hogy globális megvilágítás és real time fényviszonyok lesznek benne.
Ami gond hogy ezt úgy kellett volna adniuk hogy legalább minimálisan jobb legyen az árteljesítmény mutatója mint a pascalnak.tehát az RTx 2060@ 300 dollár alatt, a 2070 mondjuk 400 dollár az a 2080 pedig 500 dollár. a TI meg mondjuk 750 . tehát a problémám az árazás, semmi más, mert ez a generáció váltás egyik fontos kulcseleme, hogy az új gen a régihez képest olcsóban adja az adott teljesítményt. jelenleg ezt egyedül az RTx 2060 tudja. Ezért is írtam, hogy most az RT-től vonatkoztassunk el.
A memória nem lesz gond ebben 100 % ig biztos vagyok FHD-n jó darabig,de ebben nem fogjuk meggyőzni egymást ez biztos. 1440 P-n esetleg pár játéknál, ahol mint írtam akkor egy beállítással lejjebb veszi az ember a textúrát, de cserébe nem kell tőle félni, hogy még a 60 FPs-t sem abszolválja a kártya, ami engem meg speciel jobban zavar, mint bármi más.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Apple iPhone 16 Plus 256GB,Újszerű,Kábel, 12 hónap garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest