- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
válasz
#34576640 #37941 üzenetére
"Melyek a legolcsóbb g-synces monitorok; IPS, 24", FHD vagy IPS, 27", 1440p, felállással, nem kell 100hz felett tudnia?"
A mai napig nincs IPS, 24" FHD 100+Hz Freesync/Gsync kijelző.
Pár évig vártam aztán ráuntam. Nem, ne kérdezd meg, nem tudom, hablatyolást már hallottam sokat de ez minden.Ellenben.., VA!
Igen, ennyit kell változtatnod az elvárásokon és pl Freesyncesből annyit találsz h felsétálsz rajtuk a Holdra. Gsyncből is akad pár. Az újabbak már QuantumDotosak és nem is drágák.VA-tól egyébként ne félj a színek tekintetében, nagyon sokan dícsérik.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged