Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az üzletpolitikát lehet jellemezni ilyen szavakkal. Hogy politikailag korrekt legyek (mert ez minden VS-nél elvárt), én így jellemezném egy negatív szóval a cégeket:
NV: arrogáns
Intel: kapzsi
AMD: balfaszNon-PC megjegyzés: szerintem ebben a sorrendben a legsúlyosabb, azaz az NV a legrosszabb. A balfaszság az első kettőhöz képest szerintem kb semmi, még javítható személyiséghibának tartom. Persze ez nem jelenti azt, hogy sikerül is. Bár a CPU piacon sikerült.
Ja és ez nyilván nem jelenti azt, hogy ezek alapján vásárolok, legfeljebb csak akkor, hogy ha annyira hasonlók, hogy nem tudok más alapján dönteni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- 27% - Sapphire PURE RX 7900 GRE Gaming OC Videokártya! BeszámítOK
- GIGABYTE RTX 5070 12GB GDDR7 WINDFORCE SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- 27% - ZOTAC RTX 4080 SUPER AMP Extreme AIRO 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Asus RoG STRIX LC RX 6900XT 16GB DDR6 Videokártya! BeszámítOK
- 27% - Palit RTX 4080 GameRock 16GB GDDRX RGB Videokártya! BeszámítOK
- Xbox Series X /// 2 TB Model! // Számla + 1 év garancia
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest